Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ!!

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ RHCP;
Γκρίνια και κακό, μόνο αυτό θα μπορούσε να πει κανείς για τις τελευταίες αντιδράσεις του Jack Sherman που πήρε σβάρνα τα ΜΜΕ και ως άλλη Μάρθα Βούρτση άρχισε τα κλαψουρίσματα για την… ατιμία που του έκαναν τόσο οι πρώην συνεργάτες του Red Hot Chili Peppers όσο και η διοργάνωση του Rock And Roll Hall Of Fame, μην προσκαλώντας τον να παραστεί στη φετινή γιορτή που περιελάμβανε την είσοδο των RHCP.

O Sherman, που προφανώς δεν έχει πάρει μέχρι τώρα πρέφα πως οι κιθαρίστες στον κόσμο των RHCP είναι ένα θέμα που πάει και έρχεται, συμμετείχε ως εκτελεστικό όργανο κατά βάση στην ολοκλήρωση του πρώτου ομότιτλου δίσκου του συγκροτήματος, ενώ λίγο αργότερα απολύθηκε για να επιστρέψει ο Slovak.

Ο Sherman ανοίχτηκε λέγοντας πόσο άσχημα τον έκαναν να νιώσει που δεν τον σεβάστηκαν, πως ήταν άσχημο να προσκαλούν τον Frusciante και όχι τον ίδιο ή τον Navarro, ενώ τόνισε πως θεωρεί το αποτέλεσμα αποκύημα των επιλογών της μπάντας και όχι της διοργάνωσης.

Ο Eric Greenspan, δικηγόρος των RHCP έσπευσε με τις σχετικές δηλώσεις εκ μέρους όλων να απαντήσει πως η κατάληξη αυτή δεν ήρθε από αποφάσεις του συγκροτήματος, αλλά από την διοργάνωση του Rock And Roll Hall Of Fame αφού αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για τις προσκλήσεις και τις… απορρίψεις, βάση της πορείας και της ιστορίας του εκάστοτε group. Τράβα αλλού να γκρινιάξεις, Sherman!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου