Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΤΟ 4ο ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΩΝ RED HOT CHILI PEPPERS




Ουτε Factory of Faith ουτε Did i Let you Know oυτε  Meet Me At The Corner αλλα Brendan's death Song (γουστάρω). Αυτό θα είναι το 4ο single-video clip των Red Hot Chili Peppers .
Το νεο κλιπ των rhcp γυριστικε στις 21/5 στη Νεα Ορλεάνη και απ'τις εικονες καταλαβαινουμε οτι προκειτε για μεγαλη παραγωγη .Την παραγωγη εχει και παλι ο σκηνοθέτης Marc Klasfeld που εοιμελήθηκε και των The adventures of rain dance maggie  και Monarchy of roses.

To Breadan's death Song ψηφίστηκε ως το δεκατο καλυτερο τραγουδι για το 2011 στη ψηφοφορία του μεγαλου περιοδικου rolling stone magazine!δειτε

Για την ιστορια να πουμε πως το τραγουδι αυτο γραφτηκε για τον Breandan Mullen  κοντινο φιλο των red hot chili peppers που πεθανε τον 10 του 2009  2 μερες μετα τον εορτασμο των 60στων γενεθλίων του..
.

http://stadium-arcadium.com/images/brendans-death-song-music-video-red-hot-chili-peppers-photo-01.jpg

http://stadium-arcadium.com/images/brendans-death-song-music-video-red-hot-chili-peppers-photo-02.jpg

http://stadium-arcadium.com/images/brendans-death-song-music-video-red-hot-chili-peppers-photo-03.jpg

http://stadium-arcadium.com/images/brendans-death-song-music-video-red-hot-chili-peppers-photo-04.jpg



Απο τις εικόνες και τα βίντεο διαπιστώνουμε πως ειναι μια κηδεια (προφανως του Brendan) και γινεται η πομπη της με διαφορα μουσικα οργανα να ψαλουν την μελωδια του κομμάτιου.Οι red hot chili peppers άλλοτε πεζοι και αλλοτε πανω σε ενα φορτηγάκι κλέβουν την παράσταση.Να επισημάνουμε πως απο το ντυσιμο ολων των μελων του κλιπ ,το σκηνικο προσδιορίζεται αρκετα χρόνια πριν.





Δείτε βιντεο απο τα γυρίσματα












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου