Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ANTHONY KIEDIS " ΕΜΕΙΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΕΞΏΦΥΛΛΟ!!"





O Anthony Kiedis σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο στην εκπομπή The Kevin & Bean Show λίγο μετά την πρεμιέρα του νέου τραγουδιού είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για τη νέα δουλειά των Red Hot Chili Peppers.
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ένα μεγάλο χαμόγελο τον συντροφεύει απ'τη στιγμή που άκουσε το νέο τραγούδι στο ραδιόφωνο, ακόμα υπάρχει το χαμόγελο αυτό παρ'ότι έχει γίνει τόσες φορές στο παρελθόν,ακόμα τον επηρεάζει θετικά!
Σχετικά με το μεγάλο χρονικό διάστημα απο τη προηγούμενη δουλεία τους είπε
"Είχαμε ετοιμάσει 20-30 νέα τραγούδια όλο αυτό το διάστημα, όμως κάτι ξαφνικό μας τράβηξε πίσω. O Flea στο snowboard τραυμάτισε σοβαρά τον αγκώνα του με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω η προετοιμασία του νέου δίσκου.Μετά απο αυτό τα ξανά σκεφτήκαμε όλα απο την αρχή επωφελούμενοι το διάστημα που θα μείνουμε χωρίς να γράφουμε ,δεν είχαμε πλέον και παραγωγό οπότε ήμασταν κάπως χαμένοι στο διάστημα. Όλο αυτό έγινε για έναν λόγο, στο διάστημα αυτο ο Μπράιαν ήρθε (Danger Mouse) και τα άλλαξε όλα! Είπε "ας κάνουμε έναν νεο δίσκο παιδιά." Του είπαμε τα έχουμε ολα έτοιμα και είπε "Ωραία αφήστε τα όλα και πάμε στούντιο να γράψουμε νεα τραγούδια!!" ,απο τα τραγούδια που έιχαμε αρχικά γράψει μόνο 3-4 είναι στο νεο δίσκο τα άλλα είναι όλα καινούργια. Έτσι λοιπόν αρχίσαμε απο την αρχή."
"Ο Μπράιαν ήθελε να δει τι θα βγει από τη στιγμή που θα μπούμε στούντιο και θα γράψουμε φρέσκο υλικό. Υπήρχε φυσικά μια σχέση των παλιών με τα καινούργια , δεν θα μπορούσε άλλωστε να υπάρχει μεγάλη αποκλειση στη μουσική μας όμως σκεφτήκαμε πως για να πετύχει αυτό που είχε στο μυαλό του ο Μπράιαν έπρεπε να τον εμπιστευτούμε και να μην φοβηθούμε να "ρίξουμε τον εαυτό μας στα βράχια και να δούμε τι θα βγεί".
Σχετικά με το εξώφυλλο του δίσκου
"Είναι μια εικόνα που ουσιαστικά δεν απεικονίζει 3 ζώα παρέα με ενα κοριτσάκι, αλλά εμάς , και ποια ουσιαστικά η διαφορά ανθρώπου-ζώου? είμαστε εμείς λοιπόν σε ενα σκίτσο πιο overdose. Ο Chad είναι η αρκούδα , Ο Josh είναι το κοριτσάκι , O Flea το ρακούν και εγώ to μικρό αστείο κοράκι."
Για τον Τζος είπε
"Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε, είναι η δεύτερη δουλεία μαζί του και είμαστε περισσότερο ικανοποιημένοι μαζί του , είναι εξαιρετικός μουσικός."
Για τις συναυλίες είπε
"Έχουμε πολλές συναυλίες που θα ακολουθήσουν τον δίσκο και είμαστε ενθουσιασμένοι για τα νεα τραγούδια που θα παίξουμε μπροστά στο κόσμο. Ας πούμε έχουμε μια νεα αποστολή τώρα που πρέπει να εκτελέσουμε!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου