Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ MUSE(PIC&VIDEOS)






Καταρχήν να επισημάνω το πόσο δυσκολεύτηκα να βρω ελληνικά άρθρα για τη χθεσινό βραδινή συναυλία για να εμπλουτίσω το συγκεκριμένο άρθρο. Μόλις κατάλαβα λοιπόν πόσο μικρότερου βεληνεκούς είναι οι Muse  καθώς θυμάμαι μέσα σε λίγες ώρες μετά τη συναυλία των δικών μας Πιπεριών αν πατούσες το red hot chili peppers oaka σου έβγαζε δεκάδες άρθρα απο διάφορα site για την αποφώνηση της συναυλίας και τις εντυπώσεις.

Anyway , ήρθανε λοιπόν οι Muse έπαιξαν πολύ καλά , όλες σχεδόν τις επιτυχίες τους και δικαίωσαν τους φανς που πήγαν στη πλατεία νερού αλλα και όσους δεν τους ήξεραν και πολυ καλά αφου ραδιοφωνικά τραγούδια που μπορούσε να ξέρει οποιοσδήποτε στο χώρο τα έπαιξαν όπως Madness,Starlight,Time is running out ,Supermassive Black Hole.
Εντυπωσιακή σκηνική παρουσία  έδωσαν μεγάλη ποσότητα ενέργειας και ανταμείφθηκαν με κραυγές και χειροκρότημα απο το αθηναϊκό κοινό. Εντύπωση έκανε το γεγονός οτι δεν έκαναν encore τη στιγμή που η συγκεκριμένη μπάντα έχει μια περίεργη σχέση με το ανεβοκατέβασμα στη σκηνή προς το τέλος αφού έχει υπάρξει στο παρελθόν συναυλία με 4 encore!!
Βγήκαν γύρω στις 10 και κάτι στη σκηνή παίζοντας το Psycho και ξεσήκωσαν αμέσως το κόσμο ακολούθησαν τα Plug In Baby,Interlude, Hysteria (το οποίο έχουν ερμηνεύσει για πρώτη φορα το 2002 στην Ελλάδα) τα παλιά Butterflies & Hurricanes και Bliss, The 2nd Law: Isolated System, έπειτα έπαιξαν  απο τα νεα τους τραγούδια το The Handler , συνέχισαν με το γνωστό Supermassive Black Hole ακολούθησε ενα τζαμάρισμα(απο τα πολλά και μπράβο τους) και μπήκαμε στα αγαπημένα Madness ,Starlight, Time is Running out τα οποία είπαν μαζί με σφήνα το νέο Dead Inside και έπειτα τα The Globalist και Drones .
Φτάνοντας πρός το τέλος έπαιξαν το πολύ γνωστό Uprising το νέο Mercy και γύρω στις 12 μας αποχαιρέτησαν  και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη φορά παίζοντας το παλιό Knights of Cydonia! Συνολικά 18 τραγούδια ακούσαμε χθές απο την βρετανική μπάντα.

 



SETLIST
[Drill Sergeant]
Psycho
Plug In Baby
Interlude

Hysteria
Butterflies & Hurricanes

Bliss

The 2nd Law: Isolated System

The Handler

Supermassive Black Hole
Munich Jam

Madness
Dead Inside

Starlight
Time Is Running Out
The Globalist

Drones

Uprising
Mercy
Knights of Cydonia




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου