Σάββατο 7 Απριλίου 2012

SUPPORT ΤΩΝ RED HOT CHILI PEPPERS ΣΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ




To jumping fish  ανακοίνωσε διαγωνισμό για το Ελληνικό συγκρότημα που θα ανοίξει το live των RED HOT CHILLI PEPPERS στις 4 Σεπτρμβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε πώς μπορείτε να πάρετε μέρος:
Στις 4 Σεπτεμβρίου, η σκηνή του ΟΑΚΑ δεν θα χωράει απλώς ένα από τα σπουδαιότερα ροκ ονόματα της σύγχρονης ροκ, αλλά και το δικό σου. Οι Red Hot Chili Peppers, πραγματοποιώντας επιτέλους το όνειρο του υπομονετικού (αλλά πλέον ανυπόμονου) ελληνικού κοινού, θα είναι οι πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου συναυλιακού γεγονότος της χρονιάς, για το οποίο το Jumping Fish της COSMOTE χαρίζει για άλλη μια φορά το καλύτερο εισιτήριο: τη θέση του support act που θα ανοίξει το live ενώπιον χιλιάδων μουσικόφιλων.

Το Jumping Fish συνεχίζει το θεσμό που το ίδιο δημιούργησε την προηγούμενη χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα νέο καλλιτέχνη ή συγκρότημα να ζήσει την υπέρτατη live εμπειρία, να διαδώσει τη μουσική του και να αποκτήσει μια ανάμνηση ζωής προθερμαίνοντας το έδαφος για το πιο πολυαναμενόμενο δρώμενο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Η τεράστια, άνευ προηγουμένου απήχηση και επιτυχία του περσινού διαγωνισμού, στον οποίο αναδείχθηκαν νικητές οι Brothers In Plugs και βρέθηκαν επί σκηνής στο ΟΑΚΑ, γέμισε ενθουσιασμό και ελπίδα την ομάδα του Jumping Fish της COSMOTE, που βρίσκεται φέτος και πάλι στην ευχάριστη θέση να γίνει αρωγός στην ανάδειξη των εγχώριων ανερχόμενων μουσικών, στηρίζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά την ελληνική σκηνή.

Οι καλλιτέχνες μπορούν καθημερινά να ανεβάζουν το τραγούδι τους στο www.jumpingfish.gr και να παρακολουθούν την πορεία του ως τη στιγμή των μεγάλων ανακοινώσεων. Όπως και πέρσι, στο διαγωνισμό θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η συμμετοχή του κοινού, το οποίο θα συμβάλει με την ψήφο του στην επιλογή των τριών φιναλίστ που θα φτάσουν στα αυτιά της ομάδας των Red Hot Chili Peppers που θα αποφασίσει για το αποτέλεσμα.

Όλα ξεκινούν από ένα upload… και καταλήγουν στο ΟΑΚΑ στις 4 Σεπτεμβρίου.


Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία ανάδειξης και τις φάσεις του διαγωνισμού βρίσκονται παρακάτω:

1η φάση: Δηλώσεις συμμετοχών και επιλογή 5άδας
• Δηλώσεις συμμετοχών
Διάρκεια δήλωσης συμμετοχών: 3/4/2012-11/5/2012
1. Upload τραγουδιών από καλλιτέχνες/συγκροτήματα μέχρι 11/5/2012
2. Ψηφοφορία κοινού μέχρι 13/5/2012

• Επιλογή 5άδας
o 2 από το κοινό (τα 2 τραγούδια με τις περισσότερες ψήφους)
o 3 από την επιτροπή (2 από τους νέους συμμετέχοντες + 1 από τους μέχρι τώρα καλλιτέχνες του μήνα που έχουν αναδειχθεί από το Jumping Fish και οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό)
 
2η φάση: live performance και επιλογή 3άδας
Ημερομηνία διεξαγωγής live: 1η Ιουνίου 2012

Τα 5 επιλεχθέντα συγκροτήματα/καλλιτέχνες από κοινό και επιτροπή θα ερμηνεύσουν live 2 κομμάτια (το venue και η ώρα διεξαγωγής θα ανακοινωθεί από το jumpingfish.gr). Από αυτή τη φάση θα προκριθούν τα 3 συγκροτήματα τα οποία και θα αποσταλούν στο management των Red Hot Chili Peppers για την τελική επιλογή.

Η 3άδα θα προκύψει ως εξής:
• 1 από το κοινό μέσω live ψηφοφορίας
• 2 από την επιτροπή

3η φάση: Τελική επιλογή νικητή από τους Red Hot Chili Peppers
Περίπου 1 μήνα πριν τη συναυλία το management group των Red Hot Chili Peppers θα επιλέξει ποιος από τους 3 φιναλίστ θα είναι αυτός που θα αποτελέσει το support group της συναυλίας.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου