Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ (NSFW)
Ήρθε η ώρα να αξιολογήσουμε τις εμφανίσεις τους βάσει του κοιλιακόμετρου, του τατουαζόμετρου και –ενίοτε– της απλής μεζούρας.


10. Eminem

Σε ελεγχόμενα περιβάλλοντα (βίντεο κλιπ, φωτογραφίσεις για περιοδικά κ.λπ) τα έχει πετάξει κι αυτός, αλλά στη σκηνή προτιμά να φορά ένα φανελάκι (ίσως για να μην κρυώσει). Είναι πάντως «φέτες», όπως θα όφειλε ένας ράπερ που θεωρητικά μπορεί να τα βάλει με όλους τους ράπερ του κόσμου και να τους κατατροπώσει.
Βαθμός τσιτσιδοσύνης: 4/10

9. Lenny Kravitz


Ερωτευμένος με τον πισινό του, τον έχει επιδείξει σε σοβαρές φωτογραφίσεις και ασόβαρες παπαρατσικές στιγμές, ενώ τα γυμνασμένα του μπράτσα και στήθη ουκ ολίγες φορές έχουν εκτεθεί σε κοινή θέα κατά την διάρκεια των συναυλιών του, προκαλώντας ομαδικούς οργασμούς στο θηλυκό (και μέρος του αρσενικού) κοινό του. Αλλά είναι λίγο ποζεράδικος ο γυμνισμός του, έχει περάσει από πολλές μπάρες στο γυμναστήριο, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να εισπράξει μεγάλο βαθμό από εμάς.
Βαθμός τσιτσιδοσύνης: 4/10

8. Billy Idol
Και να μη θέλει να δείξει τους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς, κάτι θα γίνει, ένα κουμπί θα σπάσει, ένα μπλουζάκι θα πιαστεί κάπου και θα σκιστεί, ξέρεις, στο τέλος γυμνός θα μείνει από τη μέση και πάνω. Όταν ήταν πιο μικρός, τα σεξουαλικά υπονοούμενα ήταν στην ημερησία διάταξη, αλλά πια κοντεύει τα 60 και περιορίζεται στο να κρατάει το six-pack σε ικανοποιητικό βαθμό.
Βαθμός τσιτσιδοσύνης: 5/10

7. 50 Cent

Φουσκωμένος, μαύρος ράπερ από αυτούς που γράφουν όχι τα γκανγκστερικά, αλλά τα άλλα τα ραπ, που τα χορεύουν κοπελιές με εντυπωσιακά οπίσθια κ.λπ. Όταν τραγουδάει ζωντανά, το κάτω μέρος μιας φόρμας τού είναι αρκετό. Α ναι, και το καπέλο. Πάντα φορεμένο πλάγια. Όταν τον συνοδεύουν και τα κορίτσια που αναφέραμε πιο πάνω, το θέαμα γίνεται αρκούντως ηδονιστικό. Χμ, τέλος πάντων.
Βαθμός τσιτσιδοσύνης: 6/10

6. Axl Rose
Στις μεγάλες δόξες, δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγαίνει στη σκηνή με το βρακί. Και ντυμένος όταν ήταν, είχε τόσες πολλές τρύπες το τζιν που τελικά τά 'βλεπες όλα. Διέθετε το γνωστό κορμί του ροκά επιδειξία, που δεν είναι ούτε καλογυμνασμένο, ούτε λεπτό ούτε τίποτε, αλλά επειδή είναι ο τραγουδιστής των Guns N’ Roses από κάτω συντελούνται οργασμοί μεγατόνων. Στα γεράματά του πια κοντεύει να γίνει ένας χοντρός μπούλης, οπότε το T-shirt και το μπουφανάκι του δύσκολα τ’ αποχωρίζεται ακόμη κι αν παίζει live στο Ρίο Ντε Τζανέιρο Φλεβάρη μήνα (εκεί έχουν το καλοκαίρι ανάποδα).
Βαθμός τσιτσιδοσύνης: 7/10

5. Tommy Lee


Ο ντράμερ των Motley Crue δεν πρέπει να φόρεσε ποτέ έστω κι ένα φανελάκι του παππού στις συναυλίες της μπάντας. Το ξερακιανό του κορμί και τα ευνεγέθη τατουάζ μπορούσαν οι (πολυάριθμοι κάποτε) φαν του να τα θαυμάσουν από μακριά. Αλλά οι εντυπώσεις κερδήθηκαν με μια εμφάνιση εκτός προγράμματος. Ήταν μια βιντεοκασέτα που τράβηξε στο σκάφος του ένα καλοκαίρι που έκανε διακοπές με τη σύζυγό του, την Pamela Anderson.
Βαθμός τσιτσιδοσύνης: 7/10 (10/10 αν μετράει και η βιντεοκασέτα)

4. Kid Rock
Έχοντας ν’ ανταγωνιστεί τον Tommy Lee και την ιστορία που ο προκάτοχός του στο κρεβάτι της Pamela Anderson είχε γράψει με την περίφημη βιντεοκασέτα, ο Kid Rock αποφάσισε πως η συναυλιακή στολή του θα είναι ένα τζιν παντελόνι και μόνο. Και νόμιζε πως με το κάπως πιο φουσκωτό κορμί του θα τον έσβηνε τον κουρέλα τον ντράμερ. Τελικά το έπεισε το κορίτσι να τον παντρευτεί, αλλά η Pamela δεν άντεξε ούτε χρόνο μαζί του. Μάλλον δεν θα ήταν καλός στην βιντεοσκόπηση (αν και υπάρχει και δικό του sex tape, από πιο παλιά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι με τις groupies δεν μετράει).
Βαθμός τσιτσιδοσύνης: 7/10

3. Lux Interior
Ο μακαρίτης υπήρξε πρωτεργάτης του κινήματος ημιγυμνισμού στην σκηνή. Οι τρίχες της βουβωνικής του χώρας είναι μια αισθητική κατάκτηση για τους απανταχού φαν των Cramps. Στο επάνω μέρος του σώματος, πάντως, παρέμενε επαρκώς άτριχος. Παρ’ όλ’ αυτά ο ιδρώτας έτρεχε άφθονος, δημιουργώντας το κατάλληλο εφέ ντεκαντάνς που ταίριαζε με τα ανήλιαγα υπόγεια στα οποία εμφανιζόταν η μπάντα. Σεξουαλικά υπονοούμενα και πρόστυχες κινήσεις συμπλήρωναν το όλο σετ, και όλο αυτό κράτησε από το ’73 που ήταν 27 ως το 2006 που είχε φτάσει τα 60. Εντάξει, από τα μέσα των 90s και μετά εγκατέλειψε τη γύμνια και το γύρισε στα S&M δερμάτινα.
Βαθμός τσιτσιδοσύνης: 8/10

2. Iggy Pop
Τον συνδυασμό μηδέν λίπος-π***ρι που ξεπροβάλει απ’ το τζιν το έχουμε εμπεδώσει καλά εδώ στην Ελλάδα, μετά από τόσες συναυλίες. Ο Iggy, όμως, έχει το πρόσθετο ατού ότι εμπνέει και το κοινό του να τα πετάξει. Προσοχή: όχι τα κορίτσια. Αλλά κάτι μπυροκοιλιάδες με μουστάκες, που συχνά τους ανεβάζει και στη σκηνή για να επιδείξουν τα κάλη τους.
Βαθμός τσιτσιδοσύνης: 9/10

1. Anthony Kiedis


Με μια κάλτσα να κρέμεται, ο frontman των Red Hot Chili Peppers έκρυβε αυτό που οι υπόλοιποι τρεις κάλυπταν πίσω από μπάσα, κιθάρες και κάσες τυμπάνων (συν τις κάλτσες). Η στολή ονομάστηκε “Socks on Cocks” και, σύμφωνα με τον ίδιο ήταν αυθόρμητη επιλογή. Το κοινό των Αθηνών που δεν είχε την ευκαιρία να θαυμάσει live την μπάντα την περασμένη δεκαετία όταν συνέβαιναν αυτά τα υπέροχα εύχεται να τούς ξαναπιάσει ο αυθορμητισμός τους φέτος το καλοκαίρι. Μέχρι τότε θα μείνει με την απορία. Κι επίσης με τη γνώση του στατιστικού ότι το 99% των ανδρών που δοκίμασαν το “Socks on Cocks” στο σπίτι, δεν κατάφερε να κρατήσει την κάλτσα στη θέση της για πάνω από ένα λεπτό.
Βαθμός τσιτσιδοσύνης: 9,5/10
jumpingfish.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου