Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ HALL OF FAME ΟΙ RED HOT CHILI PEPPERS




Οι Guns N’ Roses, οι Beastie Boys, οι Red Hot Chili Peppers, η Laura Nyro και οι The Small Faces/The Faces είναι οι καλλιτέχνες που θα ενταχθούν στο Rock and Roll Hall of Fame το 2012.
Οι Guns N’ Roses σχηματίστηκαν το 1985 για να διαλυθούν μια δεκαετία αργότερα, το 1996, και η ανακοίνωση της εισδοχής τους στο Rock and Roll Hall of Fame έχει πυροδοτήσει νέες φήμες σχετικά με την επανένωση του γκρουπ, τουλάχιστον για την τελετή εισδοχής.
Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, ο Άντονι Κιέντις, τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, είπε ότι έμαθε τα νέα στη διάρκεια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, δηλώνοντας ότι  «Πήρα τον μπαμπά μου τηλέφωνο και έκλαψα» είπε στο περιοδικό.
«Το πιο συγκινητικό θέμα για μένα ήταν το να σκέφτομαι τον (κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers που πέθανε) Χίλελ Σλόβακ. [...] Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που έπιασε μια κιθάρα τη δεκαετία του 1970 και δεν κατάφερε να επιζήσει της δεκαετίας του 1980 και τώρα τιμάται για την ομορφιά του. Με κάνει να σκέφτομαι πόσο αγαπάμε αυτό που κάνουμε, πόσο πολύ εγώ και ο Φλι αγαπιόμαστε. Έχουμε παραμείνει μαζί στα καλά και στα κακά και θέλουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε αυτό που κάνουμε» είπε.

Η 27η τελετή για την είσοδο των καλλιτεχνών στο Hall of Fame θα γίνει στις 14 Απριλίου στο Κλίβελαντ.
Να θυμίσουμε ότι ο ζωντανός θρύλος του ραδιοφώνου κ. Γιάννης Πετρίδης είναι ένας από τους λίγους Ευρωπαίους που ψηφίζουν για την είσοδο των καλλιτεχνών στο Rock & Roll Hall Of Fame. Για να έχει τη δυνατότητα κάποιος να είναι υποψήφιος πρέπει να έχουν συμπληρωθεί πάνω από 25 χρόνια από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου