Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Οι Red Hot Chili Peppers σε ένα επικό φινάλε στο rock n roll hall of fame!




Οι Red Hot Chili Peppers εντάχθηκαν στο Rock n` Roll Hall Of Fame από τον κωμικό Chris Rock, που με χιούμορ δήλωσε "Όταν τους πρωτοάκουσα, δεν καταλάβαινα λέξη από όσα λέγανε. Φορούσανε κάλτσες στα...πέη τους!" και συμπλήρωσε με απόλυτη σοβαρότητα: "Αν όμως, ο Brian Wilson και ο George Clinton είχαν ένα παιδί, θα ήταν πολύ άσχημο ίσως, αλλά θα ήταν οι Red Hot Chili Peppers!".


 Oι RHCP κατά την ένταξη τους μίλησαν για όλους τους ανθρώπους και όλες τις στιγμές που έγιναν κομμάτι της σχεδόν 30χρονης ιστορίας τους. Για τον κιθαρίστα Hillel Slovak που έφυγε από την ζωη το 1987, τον John Frusciante και την ηχηρή απουσία του, τον Flea που "επανέφερε" στον αληθινό κόσμο τον Anthony Kiedis μετά από τρομακτικές κραιπάλες, την...μαμά του Chad Smith που τον ανεχόταν όσο μάθαινε drums και πολλά ακόμα. Στην συνέχεια έπαιξαν Live τρία κομμάτια από την αρχή -μέση και παρόν της ιστορίας τους, τα "Give It Away", "By The Way", "The Adventures Of Raindance Maggie





"Είναι παράδοση στο Rock n` Roll Hall Of Fame να γίνεται πάντα στο φινάλε ένα δυναμικό jam session με νέα και μεγαλύτερα μέλη της κάθε "τάξης" και το φετινό θα μας μείνει αξέχαστο! Οι Red Hot Chili Peppers, μαζί με τους Slash, Bilie Joe Armstrong, Ronnie Wood, Kenney Jones και τον θρύλο της funk, George Clinton, αυτοσχεδιάσαν υποδειγματικά πάνω στο "Higher Ground" του Stevie Wonder, που είχε διασκευαστεί από τους RHCP στο album "Mother`s Milk" του 1989. Τα λόγια είναι περιττά:





Δειτε και τα υπολοιπα τραγουδια που ερμήνευσαν






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου