Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ RED HOT CHILI PEPPERS!!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Didi Music Η ΟΠΟΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ RED HOT CHILI PEPPERS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 
Κι όμως είναι αλήθεια. Ένα από τα μεγάλα απωθημένα του Ελληνικού κοινού, οι Red Hot Chili Peppers θα έρθουν επιτέλους στην Ελλάδα!!!

Εδώ και εβδομάδες γνωρίζουμε ότι οι
Peppers είχαν αποφασίσει να έρθουν στα μέρη μας και οι Εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών έκαναν τις αντίστοιχες προτάσεις τους. Η Didi Music "κέρδισε" τη συναυλία και αυτό που περιμέναμε εδώ και μέρες ήταν να μη χαλάσει η συμφωνία και να γίνει η σχετική ανακοίνωση.

Πριν λίγα λεπτά λάβαμε Newsletter από την Didi Music, το οποίο μας ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 15/12 στις 2 μμ, θα υπάρξει μια νέα ανακοίνωση της Εταιρείας. Σε αυτό υπήρχε η παρακάτω εικόνα:


Θέλετε να μάθετε το link αυτής της εικόνας;

http://www.ml2.gr/didi/_files/Image/RED+HOT+CHILI+PEPPERS/Tuned_final.jpg

Είχε καταντήσει ανέκδοτο κάθε χρόνο... Ύστερα από τόσα πολλά χρόνια, επιτέλους πήραν την απόφαση να έρθουν στα μέρη μας. Μπορεί να λείπει ο Frusciante, μπορεί να μην είναι στα ντουζένια τους, όπως στα τέλη της δεκαετίας του 90 και στις αρχές των Zeros, αλλά είναι οι αγαπημένοι μας Red Hot Chili Peppers. Τόσα και τόσα τραγούδια τους, έχουν "ντύσει" parties μας, αλλά και άλλες πολλές στιγμές της ζωής μας...

Στις αρχές του Σεπτέμβρη λογικά, θα είμαστε μαζί τους! Ετοιμαστείτε για άλλη μια συναυλία, που θα μπει σε αυτές που έγιναν στη χώρα μας και είχαν πολύ μεγάλο κοινό (το θυμάστε το αφιέρωμα μας με τις πολυπληθέστερες συναυλίες στην Ελλάδα;).

Περισσότερα στο επίσημο δελτίο τύπου αύριο στις 2 μμ.








Η μπάντα θα βρίσκεται στην Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου, μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία (αν δεν έχει γίνει ήδη, τώρα, που μιλάμε). Να χαλάσει το deal; Δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Όχι απίθανο όμως, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πια στη δύστυχη χώρα μας. Το γκρουπ ανήκει, ως γνωστόν, στη Live Nation, τη μεγάλη ξένη εταιρία διοργάνωσης συναυλιών.
Το γνωρίζετε πως τα περισσότερα ξένα γραφεία που εκπροσωπούν καλλιτέχνες και συγκροτήματα ζητούν πλέον μεγάλες προκαταβολές από τους έλληνες promoters επειδή δεν εμπιστεύονται, όχι αυτούς, αλλά τη χώρα γενικότερα; Μεγάλο πρόβλημα, αξεπέραστο σε ορισμένες περιπτώσεις, το ίδιο συμβαίνει και με τις εισαγωγές των cd, μην απορήσετε αν δείτε πολλά περιφερειακά δισκοπωλεία να βάζουν λουκέτο μην μποροώντας να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις. Τα πράγματα όλο και ζορίζονται στη μουσική, δυστυχώς.


Εξ ου και η ανακοίνωση των Lynyrd Skynyrd ότι θα βρίσκονται στην Αθήνα, στις 18 Ιουνίου, στο Open Air Festival (στο, ποιο;). Αναφέρουν μάλιστα και τοποθεσία διεξαγωγής του live, την Τεχνόπολη. Δεν έχει κλείσει πάντως ακόμα ούτε αυτή η (μεγάλη, αν πραγματοποιηθεί) συναυλία. Μένουν κι εδώ, προφανώς, κάποια διαδικαστικά ζητήματα (οικονομικού χαρακτήρα;) μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Εν αναμονή λοιπόν και για τους Skynyrd, τους τελευταίους ήρωες του south rock.

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ ΝΕΟΥ!!!
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου