Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ


Τα λεγαμε?
Τα λεγαμε
Απ'τις πρωτες πρωινες ωρες ειχε δημιουργηθει μια ουρα χιλιομετρων στα ticket house πριν ακομη ανοιξει το καταστημα..ο λογος? μα φυσικα η εξασφαλιση ενος εισητηριου για την συναυλια της δεκαετιας
Από τις 7 το πρωί εκατοντάδες οπαδοί των Red Hot Chili Peppers είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα ταμεία, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2012.
Το ότι οι έλληνες μουσικόφιλοι θα ανταποκρίνονταν στην ανακοίνωση της εμφάνισης των Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα ήταν δεδομένο. Σήμερα λοιπόν πρώτη μέρα της προπώλησης των εισιτηρίων για την συναυλία του επόμενου Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, δημιούργησαν από το πρωί ουρές στο Ticket House τις Πανεπιστημίου.

Τα ταμεία άνοιξαν λίγο μετά τις 10 και ενώ οι Αθηναίοι σχημάτιζαν...ουρές στην Πανεπιστημίου για το «μαγικό» εισιτήριο, με μέσο όρο αναμονής τουλάχιστον δύο ώρες.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στα εκδοτήρια αρκετές ώρες πριν αυτά ανοίξουν και έτσι ουρά έφτασε σε μερικά σημεία μέχρι και την Ιπποκράτους!


Πανω απο 10000 εισητηρια εχουν φυγει και εδω και 2 ωρες τα front of stage εχουν βρει τους τελικους κατοχους τους
Πραγματικος πανικος για ενα εισητηριο οποιος προλαβει θα γινει τελικα!!

τωρα σας μεταφερουμε αρθρο απο το nea.gr
<<Λίγο μετά τις 10 το πρωί άνοιξαν τα ταμεία για την πώληση των εισιτηρίων των Red Hot Chili Peppers (ΟΑΚΑ, 4 Σεπτεμβρίου) και οι ουρές στην Πανεπιστημίου είχαν σχηματιστεί από τις 7 το πρωί.

«Αυτοί ήταν και οι πιο τυχεροί» τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ, η 23χρονη Τέρψη που περιμένει στην ουρά, «εγώ ήρθα στις 9, η ώρα είναι 11.30, πρόλαβα καλή θέση», λέει χαμογελώντας λίγο πριν φτάσει στο ταμείο και πάρει στα χέρια της το πολυπόθητο εισιτήριο, σχεδόν εννέα μήνες πριν τη συναυλία.

Η ουρά ξεκινούσε από την Πανεπιστημίου 44 και είχε επεκταθεί έως την Ιπποκράτους, έξω από το θέατρο Γκλόρια, ενώ διαρκώς μεγάλωνε. Χωρίς δισταγμό και δεύτερη σκέψη παίρνουν σειρά, έστω κι αν η ώρα αναμονής μπορεί να είναι και δυο ώρες.

Στην πλειονότητα άτομα ηλικίας 18-30 ετών, ενώ στη μέση περίπου της ουράς μια μητέρα γύρω στα 60.

Ο γιος της βρίσκεται εκτός Αθηνών και εκείνη δεν μπορούσε να του χαλάσει χατίρι, εξάλλου πρώτη φορά έρχεται το συγκρότημα στη χώρα μας, οι φανατικοί θαυμαστές τους βέβαια το περίμεναν εδώ και χρόνια.

Δίπλα ακριβώς από το ταμείο στέκεται ένας κύριος, μετρά αν όντως έχει όσα εισιτήρια ζήτησε, έξι για την ακρίβεια των 75 ευρώ.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου