Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ F.O.S ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

Μην πανικοβαλεστε οσοι θελατε να παρετε εισητηριο μπροστα απ'τη σκηνη και για καποιο λογο ακομη δεν τα καταφερατε . Επικοινωνησαμε με τα ticket house και αυριο το πρωι 10.30 και παλι θα δωθουν στη κυκλοφορια!!!!μολις εκλεισαν τα εκδοτηρια στη παπεπηστιμιου αλλα τα online θα ειναι διαρκως διαθεσιμα
Τωρα τα f.o.s εισητηρια που ηταν μη διαθεσιμα μεσω ιντερνετ απο νωρις ,θα ανοιξουν και παλι τις πρωινες ωρες αυριο!
 «Ίσως κάποιες κατηγορίες έχουν εξαντληθεί», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπεύθυνη Τύπου Ηρώ Παστρικού. «Θα μπορούμε να υπολογίσουμε λίγο αργότερα σήμερα γιατί η πώληση γίνεται και μέσω ίντερνετ», προσθέτει.

Τα εκδοτήρια καθώς και οι on line πωλήσεις ξεκίνησαν ταυτόχρονα στις 10.30 ακριβώς, όπως ήταν προγραμματισμένο, εξυπηρετώντας άμεσα και με ταχύτητα τους χιλιάδες οπαδούς. Μεγάλο ποσοστό των fans προτίμησε το internet καταρρίπτοντας ΟΛΑ τα προηγούμενα ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων μέσω internet στην Ελλάδα.


Ο διακαής πόθος των Ελλήνων μουσικόφιλων να δουν ζωντανά τους Red Hot Chili Peppers, όλο και έρχεται κοντύτερα στην εκπλήρωση του!
Οι RED HOT CHILI PEPPERS έρχονται στην Ελλάδα την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου για να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρο όλων των Ελλήνων fans!


Προμηθευθείτε έγκαιρα το εισιτήριο σας για τη συναυλία της Αθήνας!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου