Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ FRUSCIANTE - RED HOT CHILI PEPPERS


Οπως γνωριζουμε ο Τζον Φρουσιαντε εχει επιλεξει τον δικο του μουσικο δρομο εδω και 2,5 χρονια οριστικα. Ειχαμε την εντυπωση πως Φρουσιαντε και  οι Ρεντ χοτ ειχαν πολυ καλη σχεση και πως ειχαν μια ομαλη διακοπη συνεργασιας. Ομως τα τελευταια γεγονοτα αναιρουν τα οσα γνωριζαμε.
 

Ο John Frusciante κάνει σαν μωρό παιδί και αρνείται να παραστεί στην τιμητική εκδήλωση του Rock ‘n’ Roll Hall Of Fame στο οποίο θα προστεθούν φέτος οι Red Hot Chili Peppers, επιβεβαιώνοντας έτσι τις χειρότερες υποψίες της resident fan του γκρουπ, συντάκτριας Κελι (τζαμινγκ φις), ότι οι σχέσεις του με το συγκρότημα θα έκαναν τη Βόρεια και τη Νότια Κορέα να μοιάζουν με επεισόδιο του "Friends". To event θα γίνει στο Οχάιο στις 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Chad Smith, drummer της μπάντας τα περισσότερα από τα πρώην μέλη των Peppers θα παραστούν στην τελετή, με εξαίρεση τον Frusciante, ο οποίος αποχώρησε από το συγκρότημα λίγο πριν τις ηχογραφήσεις του “I’m With You” και αντικαταστάθηκε χωρίς ιδιαίτερες φανφάρες από τον Josh Klinghoffer.

Η δικαιολογία του Frusciante ήταν ότι δεν αισθάνεται άνετα να δώσει το παρών, που είναι το ροκ σταρ αντίστοιχο του «ο σκύλος μού έφαγε την εργασία».

1 σχόλιο:

  1. "ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ FRUSCIANTE - RED HOT CHILI PEPPERS"
    Σε καμία περιπτωση δεν βγαίνει αυτό το συμπερασμα από την συνεντευξη του Chad..

    ΑπάντησηΔιαγραφή