Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

NEO ΑΜΟΡΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ANTHONY KIEDIS


Χθες λοιπον ο Αντονι Κιεντις εφτασε στο Staples Arena Center στην εδρα των Los Angeles Lakers για να παρακολουθησει τον αγωνα με τους Memphis Grizzlies εκει λοιπον οι παπαρατσι τον ειδαν να παιρνει τις πατεριτσες και να κατεβαινει απο το πολυτελες αυτοκινητο που οδηγουσε η Beth Jeans Houghton η νεα κοπελα του.
Συνηθως πηγαινει στις vip θεσεις του γηπεδου μαζι με τον Flea αφου ειναι και οι δυο φανς των Lakers ,ομως αυτη τη φορα πηγε με την νεα(?) κοπελα του η οποια κρατηθητε... ειναι 22 χρονων και ειναι ανερχομενη τραγουδιστρια και στιχουργος....γεννημενη στο Νιουκαστλ της Αγγλιας (περισσοτερα εδω).
Δειτε εδω το βιντεο κλιπ απο ενα τραγουδι της.

Τωρα σε οτι εχει να κανει με το ποδι του Αντονι, το εχει σε γυψο και αυτο γιατι εχει αποκτησει προβληματα απο την περιοδεια του stadium arcadium(2006-7) μετα απο την κλασικη του κινηση να στηριζεται απο το μεγαλο τυμπανο του Τσαντ και να πηδαει στον αερα. και ετσι καποιες φορες νιωθει πολυ εντονο πονο και αναγκαζεται να το εχει σε ακινησια.Να δουμε αν θα του στοιχισει τις πρωτες συναυλιες μεσα στον ιανουαριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου