Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν για το νέο άλμπουμ οι Red Hot Chili PeppersΦαίνεται ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει κενό πενταετίας ανάμεσα στα άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers.


Η μπάντα δουλεύει ήδη για την επόμενη δουλειά της από τον Μάιο και όπως δήλωσε ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer έχουν ήδη έτοιμη τη μουσική για 30 κομμάτια.
«Έχουμε τη μουσική για 30 κομμάτια. Κάναμε το ίδιο περίπου και την προηγούμενη φορά. Γράψαμε ένα σωρό κομμάτια και ο Anthony έκατσε και έγραψε στίχους για 50 τραγούδια. Κυκλοφορήσαμε και 17 κομμάτια που δεν κατέληξαν στο I’m With You. Δεν θα ξανακάνουμε κάτι τέτοιο αλλά είμαστε ήδη στα 28 με 30».
Αυτό θα είναι το δεύτερο άλμπουμ των Chili Peppers με Klinghoffer στην κιθάρα αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα εμπλακεί στην παραγωγή ο Rick Rubin, όπως σε όλους τους δίσκους από το 1989 και μετά.
«Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα αλλά αυτό είναι καλό για μένα. Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουμε τώρα. Δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του παραγωγού οπότε μέχρι να γίνει αυτό όλα μπορούν να συμβούν» κατέληξε ο Josh Klinghoffer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου