Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

O Anthony Kiedis πιάστηκε στα χέρια με σωματοφύλακα των Rolling Stones!

Απίστευτο σκηνικό κατέγραψε κάμερα περαστικών έξω από πολυτελές ξενοδοχείο στην Pennsylvania. Ο frontman των Red Hot Chili Peppers επιτέθηκε σε άνθρωπο της ασφάλειας των Rolling Stones.


Ανυποψίαστος ο Anthony Kiedis επέστρεφε με τη συνοδό του στο 5 αστέρων ξενοδοχείο που διέμεναν στην Pennsylvania, όταν ξαφνικά ένας άντρας της ασφαλείας των Rolling Stones δεν του επέτρεψε να μπει στο lounge.
Οι Rolling Stones ετοιμάζονταν να βγουν ακριβώς εκείνη τη στιγμή απ' το ξενοδοχείο, γι' αυτό και η ασφάλεια απαγόρευε την είσοδο στους πάντες. Το θέμα είναι ότι τόσο ο πρώτος security που σταμάτησε τον Kiedis, όσο και ο δεύτερος που τον πλησίασε από πίσω και αντάλλαξε μερικές μπουνιές μαζί του, δεν κατάλαβαν με ποιον πήγαν να τα βάλουν.

Το πιο αστείο σε όλο το σκηνικό που καταγράφηκε σε ερασιτεχνική κάμερα είναι τα σχόλια των παρευρισκομένων, οι οποίοι φώναζαν ότι ο 'εισβολέας' είναι ο τραγουδιστής των RHCP, την ώρα που κάποιοι άλλοι έβαζαν στοίχημα ότι ο Kiedis δεν θα τιμήσει ποτέ ξανά τα Four Seasons.
Το βίντεο κάνει ήδη θραύση στο διαδίκτυο
"cosmo"

1 σχόλιο:

  1. κοιταξτε την αντιδραση της κοπελας του!!!σημασια δεν δινει, μπαίνει μέσα στο ξενοδοχείο και κάνει σαν να μην συμβαίνει τιποτα..ελεος δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή