Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ..."ΤΑΡΑΤΣΑ" ΟΙ RED HOT!!!

Γεύση από τη Μεσσηνία πήραν την προηγούμενη εβδομάδα οι "Red Hot Chili Peppers", δύο μέρες πριν τη μεγάλη και εντυπωσιακή συναυλία που έδωσαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Μπορεί τα πέντε μέλη των "Κόκκινων Καυτών Πιπεριών" να αναζητούσαν ελληνικές και ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις στο Μοναστηράκι, αλλά η τύχη τούς οδήγησε στο γνωστό εστιατόριο “ΘάΜα” στο Χολαργό, όπου ο Φιλιατρινός Θάνος Ηλιόπουλος έχει φροντίσει, σε ένα ζεστό χώρο με γήινα χρώματα και με την ελιά να δεσπόζει σε κάθε γωνία, να συνδυάσει τα μεσσηνιακά προϊόντα και να δημιουργήσει ακαταμάχητες γεύσεις χωρίς να χάνεται το παραδοσιακό χρώμα.
Κάνοντας τη βόλτα τους στο Μοναστηράκι ρώτησαν πού μπορούν να δοκιμάσουν ελληνικές γεύσεις. Επεσαν όμως σε φανατικούς του μεσσηνιακού εστιατορίου, οι οποίοι τους έστειλαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο “ΘάΜα”. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου οι "Red Hot Chili Peppers" πέρασαν την πόρτα του εστιατορίου αναζητώντας παραδοσιακές γεύσεις. Χωρίς να δώσουν... συστάσεις συμπεριφέρθηκαν σαν συνηθισμένοι πελάτες. Παραδοσιακή σαλάτα με φέτα Καλαμάτας και ελαιόλαδο Φιλιατρών, γιαπράκια Μεσσηνίας με λαπαθόφυλλα, μανιτάρια με φέτα, τάρτα σπανάκι, μπακαλιάρος με ντομάτα, κόκορας με χυλοπίτες και γεμιστά, ήταν ορισμένα από τα πιάτα που δοκίμασαν οι διάσημοι ρόκερς. Οταν έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο για τα μέλη του συγκροτήματος από την “Πόλη των Αγγέλων”, ο υπεύθυνος του καταστήματος Θάνος Ηλιόπουλος με την κόρη του Μαρία τους πλησίασαν εισπράττοντας τον ενθουσιασμό των... ροκ πελατών τους, τόσο για τις γεύσεις που δοκίμασαν, όσο και για την ατμόσφαιρα του χώρου.
O γνωστός και μη εξαιρετέος μπασίστας του συγκροτήματος Flea -κατά κόσμον Michael Balzary- δεν παρέλειψε να εκφράσει γραπτώς την ικανοποίησή του από την εμπειρία του στο “ΘάΜα” και σε ένα ιδιότυπο αυτόγραφο πάνω σε σουπλά του εστιατορίου με ειδική αφιέρωση στη Μαρία Ηλιοπούλου σημείωσε: “ΘάΜα σε ευχαριστώ για την ψυχική ευχαρίστηση που μου προσέφερες. Με αγάπη Flea”. Μαζί με το αυτόγραφο πάντως που πολλοί θα ήθελαν να έχουν, οι "Red Hot Chili Peppers" ανταπέδωσαν τη φιλοξενία και έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους και έμπρακτα δίνοντας 2 εισιτήρια για τις θέσεις VIP του ΟΑΚΑ.
Ο δημιουργός του εστιατορίου Θάνος Ηλιόπουλος από τα Φιλιατρά μιλώντας για τους ξεχωριστούς πελάτες του επεσήμανε ότι ήταν ιδιαιτέρως φιλικοί χωρίς τις γνωστές υπερβολές της δημοσιότητας: “Εμειναν πραγματικά ευχαριστημένοι και αυτό είναι ιδιαιτέρως τιμητικό για εμάς. Φανταστείτε ότι μας ζήτησαν να τους δώσουμε σε πακέτο αυτά που δεν κατάφεραν να φάνε για να... συνεχίσουν το βράδυ”.
"E"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου