Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ RED HOT CHILI PEPPERS

RED HOT CHILI PEPPERS CONTEST: Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ JUMPING FISH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ SUPPORT ACT ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΙΣ 4/9 ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Η αναμονή για την ανακοίνωση του τυχερού συγκροτήματος που θα έχει την τύχη να είναι το μοναδικό που θα ανοίξει τη μεγάλη συναυλία των RED HOT CHILI PEPPERS στις 4 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ έφτασε στο τέλος της, και το Jumping Fish, που διοργάνωσε το διαγωνισμό για την ανάδειξη του support act, έχει τη χαρά και την τιμή να αποκαλύψει το όνομα του νικητή.

Οι Sunny Side Of The Razor επελέγησαν από το management των RED HOT CHILI PEPPERS για να προετοιμάσουν το έδαφος για την παρθενική και πολυαναμενόμενη εμφάνιση του μεγάλου συγκροτήματος στην Ελλάδα στις 4 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το συγκρότημα της γνωστής ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη(singles), frontwoman και κινητήρια δύναμη της μπάντας. Το πρώτο άλμπουμ των Sunny Side Of The Razor με τίτλο το όνομά τους κυκλοφόρησε το 2008, ενώ ακολούθησε η συμμετοχή τους στο Rockwave Festival στo πλευρό των Placebo και Moby το 2009 και διακρίσεις όπως η βράβευση της Σάννυ ως Πρωτοεμφανιζόμενης Τραγουδοποιού στις Γυναίκες της Χρονιάς το 2010. Με πυξίδα το στίχο των Cure "Remember you can fill up the sky, you don't have to give in", η Σάννυ Χατζηαργύρη παντρεύει το alternative και indie με το gothic και δημιουργεί έναν ήχο με έντονα κιθαριστικές μελωδικές γραμμές, με σαφείς επιρροές από το new wave και τη δεκαετία του '80, αναζητώντας τη "φωτεινή πλευρά του ξυραφιού".

Ο διαγωνισμός, μια συνεργασία του Jumping Fish της COSMOTE και της διοργάνωσης της συναυλίας των RED HOT CHILI PEPPERS στην Ελλάδα, πραγματοπoιήθηκε για μια ακόμα χρονιά από το Jumpingfish.gr και έδωσε και πάλι την ευκαιρία σε εγχώριους ανερχόμενους μουσικούς να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό, ενώ ταυτόχρονα πέτυχε και την ενεργή συμμετοχή του κοινού το οποίο από τον Απρίλιο ψήφιζε καθημερινά το αγαπημένο του συγκρότημα παράλληλα με την κριτική επιτροπή.

Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού κορυφώθηκε την 1η Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με τις live εμφανίσεις των 5 συγκροτημάτων που προκρίθηκαν, από την οποία προέκυψαν τα 3 γκρουπ που προωθήθηκαν στο management των RED HOT CHILI PEPPERS για την τελική επιλογή. Τα συγκροτήματα ήταν οι Puta Volcano (από το κοινό) και oι Sunny Side Of The Razor και ο George Gaudy (από την κριτική επιτροπή).

Μπορείτε να δείτε εδώ την εμφάνιση των Sunny Side Of The Razor στην «Τεχνόπολις» και να ανανεώσετε το ραντεβού σας μαζί τους, αλλά και με τους εκρηκτικούς RED HOT CHILI PEPPERS, στις 4 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου