Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Red Hot Chili Peppers: «Κατά το ήμισυ έτοιμο το νέο μας album»

Ο, μέχρι στιγμής άτιτλος, δίσκος θα διαδεχτεί το διπλό "Stadium Arcadium" του 2006 και την παραγωγή του έχει αναλάβει ο Rick Rubin.

«Μάλλον κοντεύουμε στα μισά της ολοκλήρωσης του δίσκου», δήλωσε ο Smith. «Νομίζω ότι έχουμε γύρω στα 20 τραγούδια αυτή τη στιγμή και έχουν μείνει λίγα ακόμα. Στη συνέχεια θα τα περιορίσουμε ώστε να καταλήξουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε. Πάντα δοκιμάζουμε πολλά τραγούδια και βλέπουμε ποια απ' αυτά αντέχουν και ποια όχι. Είναι απλά ο τρόπος που μας αρέσει να δουλεύουμε. Όμως το καινούριο album δε θα είναι διπλό σαν το "Stadium Arcadium", αυτό μπορώ να το πω».

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ο Smith προσέθεσε ότι το συγκρότημα ελπίζει να μην ξεπεράσει την άνοιξη του 2011. «Θα προσπαθήσουμε να το κυκλοφορήσουμε μέσα στον Μάρτιο», εξήγησε. «Θέλουμε οπωσδήποτε να έχει κυκλοφορήσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Είναι κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό».

Το δέκατο album των Peppers θα είναι το πρώτο στο οποίο θα συμμετέχει ο νέος κιθαρίστας, Josh Klinghoffer, ο οποίος αντικατέστησε τον John Frusciante την περασμένη χρονιά. Παράλληλα, ο Smith αποκάλυψε επίσης ότι το συγκρότημα «έχει ήδη προγραμματίσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ για το καλοκαίρι του 2011», αν και δεν προέβη σε λεπτομέρειες επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου